Løvfald i samarbejde med Sankt Annæ Pigekor

Sankt Annæ Pigekor, Foto: Kim Matthäi Leland.

 

 "Løvfald" er overskriften når vi genoptager det skønne samarbejde med Sankt Annæ Pigekor, som dirigeres af Anne Marie Granau.

Koncertens program er en god blanding af den fine og smukke kormusik, som er skrevet for pigekor (ligestemmer) og musik hvor blandingen af stemmer og Ensemble Storstrøms særlige klang og musikalske udtryk giver musikken et nyt, smukt og personligt udtryk.

Hør bl.a. Sig nærmer tiden, Skyerne gråne, Sensommervise og Vem kan segla förutan vind.
Desuden opføres Dixit Dominus af Galuppi (dog ikke på Kulturnatten), komponeret til unge hjemløse kvinder i barokkens Venedig, samt Piazzollas Otoño Porteño (efterår) spillet af Ensemble Storstrøm.

Sankt Annæ Pigekor har, som et af landets allerbedste pigekor, fået en fremtrædende rolle i dansk korliv og er blandt andet kendt for sine opførelser af nykomponeret, nyklassisk og rytmisk musik. Koret samarbejder ofte med professionelle musikere, andre kor og ensembler. Sankt Annæ Pigekor har tilmed en omfattende CD-produktion.

Ensemble Storstrøm har ved flere lejligheder givet koncerter sammen med Sankt Annæ Pigekor i København og på Lolland-Falster. Også Sankt Annæ’s andet velkendte kor - Københavns Drengekor - er blandt Ensemble Storstrøms gode samarbejdspartnere.

Der er koncerter
i Klosterkirken i Nykøbing F. og
i Helligaandskirken i København (i tilknytning til Kulturnatten).

Medvirkende: Sankt Annæ Pigekor og Ensemble Storstrøm

Dirigent: Anne Marie Granau

Koncertkalender

Se vores kalender med kommende koncertdatoer!