Familieevent på Fuglsang søndag fra kl. 10.30

 

 HAVEN – fortælling – musik – billedkunst

 

 

 

En formiddag for hele familien!

Vi begynder med en tur rundt i parken ved Fuglsang Herregård, hvor Museum Lolland-Falster fortæller de spændende fortællinger om Kirsten-Havekone, SpringSofie og Møg-Petter.

De er alle tre opdigtede personer, men kunne godt have været blandt de mange tjenestefolk, der i gamle dage skulle til for at drive en herregård som Fuglsang.

 

Efter herregårdshaven går turen ind i KUMUS til en nutidig musikalsk fortælling, som illustrerer historierne vi lige har hørt. Komponisten Hanne Tofte Jespersen har komponeret en række ”hørebilleder”, hvor musikerne fra Ensemble Storstrøm giver historierne fra haven et musikalsk udtryk.

 

Efter koncerten fortsætter forløbet på Fuglsang Kunstmuseum, hvor vi skal på en børnevenlig tur rundt på museet og snakke om billedkunst med havemotiver.

Fyldt med inspiration slutter vi af med at bygge små sjove alternative drivhuse i kunstmuseets billedkunstværksted i KUMUS. Hele vejen gennem forløbet i haven, i koncertsalen og i billedværkstedet vil man blive inddraget i en åben dialog og deltage aktivt i historiefortællingen.

 

Køb billetter!

 

Se programmet i koncertkalenderen. 

 

 

 

 

Vis PDF til print.