Ensemblechefen byder velkommen.

 

Ensemblechef Maj KullbergDen nytiltrådte ensemblechef, Maj Kullberg, byder her velkommen til årets festival:

 

 

"Kære publikum.KUMUS

Velkommen til Sensommerfestival i Kumus på Fuglsang. Vi glæder os til nogle musikmættede dage i ensemblets koncertsal i KUMUS og til festligt samvær omkring musikken i de smukke rammer omkring Fuglsang.

 

 

 

 

 

 

 

Med Beethoven på landet.

I år inviterer Ensemble Storstrøm ingen ringere end Ludwig van Beethoven med på landet for at hylde komponisten i anledning af hans 250-års fødselsdag. Vi ser frem til at præsentere nogle indholdsrige programmer, hvor ensemblet kan opleves i mange forskellige konstellationer og sammen med profilerede gæstemusikere.

 

Rundt om musikken.

Med corona-retningslinjer for øje har vi bestræbt os på at skabe nogle trygge rammer om festivalen, så vi også i år kan have et hyggeligt fællesskab omkring musikken.
Nyd tiden mellem koncerterne med stedets andre tilbud: Fuglsang Kunstmuseum, naturen ved Skejten eller kom med på vores havevandring søndag formiddag.
Caféen trakterer med velsmagende mad og drikke, og i Herregården Fuglsangs have byder vi på toner fra tehuset samt art talk om kunsten og musikken på Fuglsang gennem tiderne under den katedralske tuja. 

 

Det er 19. år i træk, at Ensemble Storstrøm afholder sin traditionsrige festival, og får stedet til at summe af musik, som det har gjort på Fuglsang i over 100 år. Det er i år første gang, det bliver en sensommerfestival og det er min første festival som ensemblechef. Jeg glæder mig til at møde jer om musikoplevelserne. 

Velkommen til festlige musikdage!"

 

Maj Kullberg, ensemblechef

 

Læs alt om festivalen via menuen til venstre.