23. maj 2018

Ny persondataforordning

www.ensemblet.dk

Kære modtager af Ensemble Storstrøms nyhedsbreve og sæsonprogrammer.

Ny persondataforordning træder i kraft 25. maj 2018.

Ensemble Storstrøm opbevarer de oplysninger du har givet os (navn, adresse, email-adresse og evt. telefonnummer). Dataene benyttes kun af Ensemble Storstrøm til udsendelse af nyhedsbreve og sæsonprogrammer samt til analyse og statistik, som er nødvendige til brug for udsendelse af information om ensemblets aktiviteter.

Udsendelserne indeholder informationer og tilbud om Ensemble Storstrøm og KUMUS, som vi mener kan være af interesse for dig. Dine oplysninger bliver opbevaret på en server, der administreres af ”Åbne Samlinger”, som er et data- og hjemmesidesamarbejde mellem os og de lokale museer. Dine data bliver ikke videregivet til nogen andre i eller udenfor samarbejdet, og de benyttes kun af Ensemble Storstrøm.

Vi opfylder de nye krav, der stilles til os som databehandler, ved at vi søger for, at vores sikkerheds- og hændelsesplaner til enhver tid er opdaterede til det højest mulige niveau. Dette gælder planer for håndtering af evt. brud på datasikkerheden i tilfælde af en fysisk eller teknisk hændelse for at håndtere dette rettidigt og begrænse enhver negativ effekt af en sådan hændelse.

Vi håber at du stadig har lyst at modtage informationer fra os efter 25. maj 2018.

Hvis det ikke skulle være tilfældet, vil vi anmode om, at du inden 25. maj 2018 afmelder dig i vores register via "Afmeld" i bunden af denne besked. 

Hvis du vælger at framelder dig vores tjenester, vil alle dine oplysninger blive slettet.

Ensemble Storstrøm
KUMUS
Nystedvej 73C
DK - 4891 Toreby L.

Tlf.: (+45) 29 67 10 02

Email: info@ensemblet.dk

Afmeld