Særtilbud maj 2019

Mindekoncert
Farvel til Jazzmesteren


www.ensemblet.dk

Farvel til Jazzmesteren i Vordingborg på fredag

Vores musik-familie - Århus Jazz Orchestra - kommer til området. Århus Jazz Orkester spiller mindekoncert på STARS i Vordingborg på fredag, og vi vil gerne hjælpe med at formidle oplysninger om koncerten.

 

FREDAG DEN 10. MAJ 2019 KL. 20.00

PÅ STARS I VORDINGBORG

 

SÆRTILBUD: Farvel til Jazzmesteren med Aarhus Jazz Orchestra og Jonas Visti

Bigbandet Aarhus Jazz Orchestra fortæller:

Vi spiller fredag koncert på spillestedet STARS i Vordingborg. I den forbindelse har orkestret, i samarbejde med spillestedet, besluttet at invitere læserne af Ensemble Storstrøms nyhedsbrev til koncert til en særlig rabatpris. 

Den 10. maj 2019 lægger Aarhus Jazz Orchestra og P8-vært Jonas Visti op til en aften i jazzens navn; I fællesskab skal vi med musik og anekdoter mindes Danmarks Jazzmester, Master Fatman, med nogle af hans yndlingsnumre. Vi skal på en tour de force i bigband-musikkens storhedstid med alt fra bløde brasilienske rytmer til den rå lyd af New Orleans krydret med Jonas Vistis fortællinger om Master Fatman og deres delte kærlighed til jazz, kunst og musikalsk nørderi. 

Farvel til Jazzmesteren er en aften med nogle af Danmarks dygtigste musikere, hvor vi hylder Master Fatmans uforglemmelige kærlighed til musik, fællesskaber og livet i det hele taget. 

 

Ensemble Storstrøm fortæller:

Ensemblet har flere gange arbejdet sammen med Master Fatman. Han vil helt sikker blive savnet og vi vil hermed denne information være med at mindes denne store mester.

 

Billetter og info:

Aarhus Jazz Orchestra og Stars tilbyder Ensemble Storstrøms nyhedsbrevslæsere billetter til 100 kr. ved fremvisning af nyhedsbrevet ved indgangen (normalpris 190 kr.). Der kan købes to billetter pr. person. 

 

Se mere om koncerten på Aarhus Jazz Orchestras hjemmeside.

Ensemble Storstrøm
KUMUS
Nystedvej 73C
DK - 4891 Toreby L.

Tlf.: (+45) 29 67 10 02

Email: info@ensemblet.dk

 

Facebookikon

Afmeld