20. september 2019

Særtilbud....

til Fuglsang-foreningernewww.ensemblet.dk

Benny Holst Trio 23/10

Onsdag den 23. oktober kl. 19.30 – ca. 21.30 i KUMUS

En lidt anderledes aften i KUMUS

Gennem seks årtier har Benny Holst markeret sig som en af sin generations mest markante sangskrivere og fortolkere. Ældre, men ’still going strong’, er han fortsat en flittig koncertkunstner og formidler af den folkelige, danske sangtradition, han har båret med sig gennem alle årene.

Med sig på aftenen har Benny Holst sine to trofaste væbnere og eminente akkompagnatører, violisten Martin Andersen og sanger og guitarist Jacob Rathje.

Med sin elektriske violin lægger Martin Andersen sin helt særlige sound til trioen. Jacob Rathje hører til den yngre generation, der har tydelig inspiration fra blues, folk og country, og han og hans guitar gør det ikke helt ringe!

Pris: 160 kr. for medlemmer af Fuglsang Kunstmuseums Venner, Fuglsang Musikforening eller Ensemble Storstrøms Venneforening.

200 kr. for ikke-medlemmer.

Billetter købes på billetto

Husk billet

Der vil være mulighed for at købe forfriskninger i pausen.

Fado 27/10

Søndag den 27. oktober kl. 12.00 - 14.00 i KUMUS

Fado-musik i KUMUS med Fado-Nórdico Duo, sanger Monica Jakobsen og guitarist Søren Tarding

Musik og mad fra Portugal. En enestående mulighed for at opleve Portugals specielle fadotradition – sange hvormed portugiserne udtrykker deres sorg og længsel og den forbudte kærlighed. Fadoen lever på barer og restauranter og er et elsket indslag i måltidet. Der spises og spilles, men aldrig samtidig. Når musikerne ”går på” lægger man gaflerne og lytter med stille ....

Læs mere her.

Købe billetter på billetto

Ensemble Storstrøm
KUMUS
Nystedvej 73C
DK - 4891 Toreby L.

Tlf.: (+45) 29 67 10 02

Email: info@ensemblet.dk

 

Facebookikon

Afmeld