22. juni 2020

HER & NU koncert

Skønt Grieg-program

www.ensemblet.dk

GRIEG KONCERTER

Glæden var ikke til at tage fejl af og forventningerne høje, da vi i går for første gang efter corona åbnede dørene for en koncert        med        afstand         mellem        publikum.
Ensemblets cellist Tobias Gørvild Lautrup bød publikum velkommen tilbage til en udsolgt koncert og opfordrede til at man nøjedes med at klappe i egne hænder.

Det var et tydeligt opstemt publikum, som gik hjem efter koncerten. Og jeg kan love jer, at disse virkelige-i-live-koncerter gør en verden til forskel for musikerne. De er her for at spille sammen og spille for publikum, hvilket ikke har været muligt i alt for lang tid.

Koncerten søndag eftermiddag i KUMUS blev optaget af DR P2, og har man lyst at lytte til og/eller genhøre den, har man muligheden på onsdag den 24. juni kl. 19.20 på P2Koncerten.Til koncerten i aften på Rønnebæksholm er der i skrivende stund stadig ledige billetter.
For billetter se her.

Onsdag aften spilles til udsolgt koncert i Kultunariet i Haslev og sidste koncert i denne her-og-nu-Grieg-koncert-række er torsdag aften kl. 19.00 i Sankt Nikolai Kirke, Nakskov.

Programmet er uddrag af Griegs ”Lyriske stykker”, der oprindeligt består af 66 mindre klaverstykker. Ensemble Storstrøms pianist Jakob Westh har over en årrække arrangeret et antal af disse for ensemblet. Et udvalg af arrangementerne bliver spillet sammen med stykker i originalversionen, hvor arrangøren selv sidder ved flyglet.

 

 

Ensemble Storstrøm
KUMUS
Nystedvej 73C
DK - 4891 Toreby L.

Tlf.: (+45) 29 67 10 02

Email: info@ensemblet.dk

 

Facebookikon

Afmeld