31. juli 2020

Tilbage igenwww.ensemblet.dk

SOMMERFERIEN ER SLUT

Ensemblet gik på ferie med stor glæde ovenpå besøg på lokalt plejehjem og corona-koncerter rundt i vores tilskudskommuner med opstemt publikum. Ensemblet følte sig udtørret og hengemt pga corona-nedlukningerne, hvor de ikke kunne gøre det, som står dem nært - at spille klassisk musik sammen og for et engageret publikum.

 

GO'DA TIL CHEFEN - FARVEL TIL VIKAREN

Ensemble Storstrøms ny chef Maj Kullberg Øllgaard er nu på trapperne og rykker den 3. august ind på hjørnekontoret på KUMUS. Med sig bringer Maj en solid musikalsk bagage med erfaringer fra bl.a. Malmø Operaorkester, European Union Chamber Orchester og Det Kgl. Kapel. Derudover har Maj Kullberg været leder af den anerkendte musikfestival ”I Djurs og Mols” siden 2011.

Samtidig rykker chefvikaren Jørgen Lykke Madsen ud af hjørnekontoret. Jørgen Lykke har været midlertidig chef for Ensemblet siden oktober 2019, hvor han afløste den mangeårige ensemblechef Claus Due.

”Jeg vil gerne sige 1000 tak til alle for en super modtagelse, kæmpe tålmodighed fra Ensemblets musikere og administration og et fantastisk godt samarbejde”, siger Jørgen Lykke, der samtidig byder Maj Kullberg velkommen til en enestående arbejdsplads med meget dedikerede medarbejdere.

Fremover skal henvendelser til Ensemblets chef ske via Maj Kullberg Øllgaards mailadresse, som er: mk@ensemblet.dk

BRAVO BEETHOVEN

Som del af Guldborgsund Kommunes Mega Aktiv Sommer går Ensemble Storstrøm ud med et tilbud til familier, børn, unge og andre med barnlige sjæle.
Et tilbud, som ellers kun ville være skoler i tilskudskommunerne forundt. Men med hjælp fra Mega Aktiv Sommer-puljen tilbydes nu to familie-fortælle-koncerter:

4. august kl. 19.30 i Gedser Idræts- og Medborgerhus
Der er gratis adgang, men billetter skal reserveres HER

6. august kl. 16.00 i CULTHUS, Kulturfabrikken, Nyk.F.
Der er gratis adgang, men billetter skal reserveres HER

Bravo Beethoven - er en skæbnesvanger fortællekoncert med skuespiller Jens Andersen og Ensemble Storstrøm.
Læs mere om koncerten på ensemblet.dk

150 ÅRS JUBILÆUM I HASLEV

Fredag 14. august i Haslev Kirke

Som en del af fejringen af 150 året for Haslev som stationsby byder Ensemble Storstrøm sammen med tenor Mathias Hedegaard op til en festlig koncert, hvor man bl.a. kan lytte til Heises Farlige Drømme.

Se mere om koncerten og billetter HER.

SENSOMMERFESTIVAL

.... er lige om hjørnet.

Datoerne er 11. - 13. september
- sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Inden længe kan du finde mere om program og billetsalg på hjemmesiden.

Ensemble Storstrøm
KUMUS
Nystedvej 73C
DK - 4891 Toreby L.

Tlf.: (+45) 29 67 10 02

Email: info@ensemblet.dk

 

Facebookikon

Afmeld